Фарбуєш в біле ти життя,- То і роби це до пуття, Бо як надійде той "час-пік", Із праці може вийти "пшик"..... - Тільки не гнівайтесь, Іриночко,- це просто експромт. Отак стрілило собі у голову... Не переймайтесь!!! ЦЬОМ!!!
" І зрозуміють всі колись,- Саме таку мене чекали " Якщо довподоби візьміть назаміточу,добавивши , можливо ,щось своє і вірш набере іншого забарвлення.Особливо настрій автора сподобався (переданий в останніх рядках).
Такі вірші говорять про характер автора значно більше, аніж може вміститись в десятках рядків автобіографії... тепер мені зрозуміло, чому автор так вперто не дослухається до жодної поради колег по перу, вважаючи свій "стиль" досконалим і неперевершеним. Усі ми можемо помилятися і лиш сильні і мудрі визнають власні помилки, скільки б літ вони не прожили на цім світі... "П'єдестал" і "бездарність" ну дуже вже погано римується, до речі...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")