Морщини під очима, знов лягли- Відбиток це короткого життя, Що встигла за період цей пройти І зміна в мене є, без вороття.
Десь думають, що не біда прийшла, Коли обличчя вже немолоде, Але ж вагону мудрості взяла І добре знаю, мабуть, я людей.
Торкнеться старість і залише слід І позитиву в цьому не знайти, Жорстокий з нами наший світ, Без зморшок , все життя, не перейти.
|