Сила в Бога є й могутність І лікує наші душі, На Землі його присутність, Сколихне серця байдужі.
Зло він може задавити, Та робити - це не буде, Чорні думи не зловити І в кишені не забути.
Бо дається людям вибір, Як , кого і що любити, Чи служити різним дурням, Чи життя все розгубити.
Вибираєм шлях мрійливий, Птицю - щастя відпускаєм І цей шанс в житті ,важливий, На узбіччя ми кидаєм.
|