Аеропорт. Всі грузяться потроху, лиш ти у помислах (в тієї , от загар, а та мабуть в підв"язках і панчохах). в думках гориш , мов жадібний Ікар. Політ в Європу, прагнеш свіжих вражень. (Бо вдома що? Робота, жінка, стрес...) Оцінка оком всіх із екіпажу,- попала в ціль найвища з стюардес. Легенький флірт, ну звісно компліменти і перехід швидесенько на "ти"., а потім разом в зону турбулентну... ну ось посадка (паска би знайти). Привіт Італія, спагеті, папероні, хоч молодий. але хитрющий пес, стоїш в готелі, палиш на балконі ну , а на ліжку - вища з стюардес.
У круговерть абсурдності поринув, і у відпустці вертишся мов шторм: В жіночих формах з ночі ловиш риму, а вдень у Римі знов жіночих форм.
|