Жити зараз і тут, А минувшина - спрут! - Має щупальця прикрості й болю, Має присмак жалю, Гніву й смутку... Велю: "Геть, минуле, прощаюсь з тобою!"
Жити зараз і тут! Ціла низка спокут У майбутньому? Хто його знає? Безпідставних тривог Й хвилювання полог... Не торкаюся... не відкриваю...
Вириваюсь з лещат, Часовий каземат Покидаю - засуви відкриті! Відпрацюю криву, Научусь... проживу... Порадію сьогоднішній митті.
|