Відмінити б усі закони і плюнуть брехні в лице. Хто вигадав ті забобони, під знаком державним слівце. Вона ж бо брехня усюди: у стравах,воді,серцях. Б"є кулаком у груди і совість холоне в синцях. Для тебе вона парасоля, для нього вона редут. Ця блудниця правді неволя, глузлива негідниця смут. Із нею у парі нахабство, із нею хитрості суть. Може вже досить, панство, брехливими завжди буть?
Вона ж бо брехня усюди: у стравах,воді,серцях. Б"є кулаком у груди і совість холоне в синцях...- Сильно!Таки ситі ми всі цією брехнею-по самісіньке горло.Промовистий вірш.
Потрібно йти до правди і тільки до неї.Спочатку спробувати прожити,наприклад,день без брехні,вийшло -- другий і так доти доки не витіснимо, цю розбійницю, із свого єства.Важко,але так прекрасно усвідомлювати ,що ти чесно живеш...
Гарний вірш вийшов у Вас, пане Якове! <br /> Брехня в сім'ї, <br /> Брехня у школі, <br /> Брехня в тюрмі, <br /> Брехня на волі! <br /> То мала брехня, з якої виростає велика, коли уряд переконує мене, що мені хороше живеться.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")