Десь вичитала, що нема на нашому шляху випадкових стрічей. Кожен, з ким трапляється нам мати справу, є нашим вчителем. Нам би тільки сприймати цю науку, не озлоблюючись. Бо не завжди вміємо реагувати на події, слова і вчинки інших належним чином.
Ваша правда,пані Ірино:поганих людей немає, є ті, чиї погляди не співпадають з нашими і нам з ними не по дорозі.Але, як зазначила Адель, до всього треба ставитися з розумінням(хоч і не завжди це легко).
Так, п. Наталія, кожен знаходе своїх. Дякую за розуміння.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")