Єднаймося, люди, У добрій розмові, І Бог з нам буде В житті і в любові! Знайдіть добре слово Й для ворога злого, Світ стане чудовим Від вчинку святого. Врятуймо від болю І Землю, і Всесвіт, Здобудемо долю, Як маківки розквіт!!!
Мені не дуже зрозумілі вірші з закликами до боротьби і об'єднання...Дуже вже багато написано про це....І через багато років це будуть знову писати...Той хто активний , той і буде боротися за всоє життя , а той , хто слабкий він ніколи не буде боротися... Вірш гарний , енергічний Ваший , п. Катерино...Але ,це моя думка...
Хто стукає - тому й откриється, саме для таких я пишу ці вірші, бо і їм часом треба, як кажуть, надійне плече друга, а ті, що не хочуть чи не розуміють і навіть не стараються, мають на це повне право і це їх вибір.Дай, Боже, щоб тема позитиву ніколи не закінчувалася!Дякую,п.Ірино! Ціную Вашу думку.
я дуже рідко пишу коментарі. напевно не вмію це роботи. думка дуже гарна. ще раз радий знайомству з Вами
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")