Цінуй щоднини, щохвилини Життя своє. Події всі і всі причини- Нам Бог дає. І серце дане нам від Бога- Впусти любов, Як схибив- праведну дорогу Віднайдеш знов. Душі своїй зашкарубіти Зачерствіти не дай. Як буде злість в тобі кипіти- У зародку здолай. Не витрачай життя даремно На заздрощі і лінь. навчайся жадібно і ревно В минулих поколінь. Якщо ти юний і гарячий, В тобі вогонь горить, Шаленим будь і нетерплячим- Життя-це лише мить. Але затям- як поведеться І ти учинеш гріх- Тобі сторицею вернеться Діяння рук твоїх. Щоб очі ниць не опускати, Щоб серце не картать- Є час каміння розкидати, І час його збирать.
Дякую за дарунок. Та Ваші чудові вірші ,як оті квіти-найкращий дарунок
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")