Чи потрібно боротися за першість, якщо вже знаєш, що будеш другий?.... Ірина Пшиченко На гору з силою вогню, деруся з темним болем, та сумніви свої спиню, моя колюча , доле.
Відкинута мораль і страх, в блуканнях тільки цілі, обов'язково буде крах, бо на горі осіли.
Немає чесності в боях, а наперед всі знають,
що першість мляву на очах- на інших одягають.
|