Цей телефонний дзвоник- він задзвенить, я вірю і серденько вже йойкне- загорнеться в надію.
Та хитрості не буде, у словозвучних крилах і відчай вже відступить, бо настрій на вітрилах.
Мої малі таланти- десь все - таки озвуться, бар'єрні горизонти, надіюсь розпадуться.
|