Розкришились душі земні, на малі і великі страсті. Та чому ж всі такі німі, у полоні бісів смугастих?
Та духовність все визнає- віддзеркалить вона реальність, криза ,тихо, крилами б"є... Де знайти ту крихітку- радість?
Від душі все іде у життя, від родинних річок випливає, тож буває страшне буття, бо і душі страшні бувають...
|