А що буде завтра?-
та не знає ніхто:
може сильний вітер,
що тріпоче пальто,
може буде сонце,
чи сльоза на щоці,
може тепле море
і троянда в руці.
Все це не важливо,
бо пусте життя,
де нема любові,
а в душі журба,
але ж завтра хочу ,
бути не одна,
дихати повітрям,
на всі груди сповнА.
А що буде завтра?-
та не знає ніхто:
може дещо втрачу,
бо вже зайвим було,
і тому, cамотня,
у цей вечір сумний,
та зірки Господні,
не залишать без мрій.
Все це не важливо,
бо пусте життя,
де нема любові,
а в душі журба,
але ж завтра хочу,
бути не одна,
дихати повітрям,
на всі груди сповнА.
Так, пане Петро, я поспішаю, хочу все встигнути..А рими у віршу нормальні...Бо є різні рими, коли співзвучні букви як и і і, у і ю, м і н та інші.... А ще є напівримовані вірші...Удачі і дякую!
Дякую, пані Галино, за побажання. А Вам бажаю життєвої енергії.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")