Пустоцвіти Коли я у цвітінні- Не усі поруч в радості, - Пустоцвіти в падінні Помирають од заздрості. Без підстав, без запитань, Без натяку на здібності, - Ожива ядовита В них наявність безплідності. Через це і безвихідь, І забруднення імені, - Підкрадаються тихо Й б'ють нещадно по тімені. Міг би хтось очманіти Та померти від капостів. Я – цвіту!Пустоцвіти Помирають від заздрості...
|