О ,любове моя, ти згубилась
Між роками роздорів і свар,
І пожовклим ,сухим листям вкрилась,
Дотліває останній наш жар!
Нам би іскру знайти в блискавиці,
Підпалить! Нехай знову горить!
В поцілунках, минуле присниться,
Ой, як хочеться біль заглушить.
Он весна! Кругом квітнуть розмаї,
Новий одяг вдягає пора,
Обнімімось! Хай серце згадає,
Що любов не буває стара!
|