Час біжить
Чого так час біжить, тікає?
Прикривши очі, ніби мить.
Молитва серця ще лунає,
а хвиля часу все летить.
Секунда - вічність такі близькі,
між вами крок у сім хвилин. Шляхи–дороги, терни слизькі,
а до спасіння час один.
Дитинство, юність, вік дорослий,
парта в школі, син та дочка,
цей шлях прямий, сердечний, простий,
а кривий – омани бочка.
Секунда – вічність, сміх та сльози,
все чомусь переплелось.
Блискавки удар, сонце, грози,
так небо в розпачі лилось.
Потоки вод невпинно рвались,
останню греблю розколоть.
Слова немочі ввись зривались,
укріпить стражданну плоть.
А час біжить вперед, тікає,
не варто його зупинять,
хвалою Бога прославляє,
щоб правду нам усю сказать.
04.12.2008р.
|