Ненависть, напевно, це та ж сама любов, тільки зі знаком мінус, бо як це не парадоксально звучить, вона виринає з любові до своєї землі, дорогої людини, виринає до тих, хто посягає на все, що дороге твоєму серцю, посягає з метою знищити, тож мусиш заради своєї любові палати ненавистю до її нищителів. Інакше, не захищзаючи свою любов, ти її просто втратиш. Тож мусимо захищати, мусимо палати ненавистю, аби любити в подальшому, аби було кого і що любити в подальшому.
Ненависть то - дух диявола. У нього всі духи зла і своя методика знищення людини. Спочатку працює дух брехні, займає серця, приводить до сварки і образ, переповнюючи його, а тоді виходить на арену дух ненависті і довершую душогубство. Люди - маріонетки того, хто прийшов украсти, убити й погубити -диявола. В Москві в мавзолеї лежить один з його ставлеників.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")