Я
Я живу у радощах і болях,
Я іду у світлі і пітьмі.
На людей я схожий, що довкола
Кожний день стрічаються мені.
То веселу пісню заспіваю, То, бува, німію у журбі.
Зазвичай молюся короваю,
Спеченому з батьківських хлібів.
Ниві нагинаюся в поклоні
І цілую руки трударя.
Тягнуся до сонця, ніби сонях,
І в пітьмі сіяю, як зоря.
|