Закрутилась хуртовина,
Сніг у серці, весна гине,
Холод тіло пробирає,
Бо будуччина втікає.
На останню вже щаблину,
Став і дивишся в долину,
Подаєш підмогу- руку,
Мов останню пробу злуки.
Я тремчу, бо відчуваю,
Що тебе навік втрачаю,
Боже, дай обом нам силу,
Зняти з серця болю брилу.
Були різні в нас хвилини,
Тяглись гори і долини,
Та ми все переживали,
Вірно й щиро ми кохали.
Понесу молитву Богу,
І прохатиму підмогу,
Лишень він нам допоможе,
Бо любов все переможе!
|