У мене, пане Петре, дача щодня за вікном - і взимку, і влітку. Живу в селі. І тим паче, вірш Ваш зворушив. Хто любить природу і світ - тому рідні місця за вікном, дача то чи рідна хата, як бальзам на душу. "Не бачу я свого життя інакше" - підписуюсь під цими словами. Багато-багато разів.
Просто чудовий вірш! Так гарно і з любов`ю описали ви свій тихий, милий куточок. І в нас є таке місце. Найбільше любить там бувати мій чоловік . Кожний, кущик, деревце, посаджене його рукою. Я вже більше між квітами пораюся. Таке коротке те літо було цього року.
Порадували Ви нас, п.Петре, такою приємною, природною замальовкою. Природа надихає. Перегляньте ось ці рядочки: " Тут черпаєш, немов джерельну воду, Енергію, тут творчого запалу - міх…" як на мене, то правильніше буде Черпаєш тут, немов джерельну воду Енергію, бо творчого запалу - міх... З повагою і найкращими побажаннями.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")