У мрії свої повернись, Та тільки подумки. Тепер назад ти озирнись – Пройшов лиш сходинку! А їх попереду безмежно, Повір, їх більше як зірок. Тепер не мріями належно Ступати далі від думок. Роби, що хочеш, воля є. Скачи від щастя, не вагайся. В житті твоєму все твоє: Бери найкраще й посміхайся! Іди сміливо в новий день, Примружуй щиро очі, Дивись на сонце й головне Не вір в безмежні ночі. Вище в тілі підіймись, Душею в небо полети! На ноги власні обіпрись, Давай, крокуй, сягни мети! Роби завзято власне діло, Люби його – життя таке, Що хоч би як тобі боліло – У світі мрій ти теж макет…
Ваша щирість у виразовості душі , молодеча запальніість - але треба ще холодного професійного погляду , щоб доопрацювати , але думаю що ще все попереду , головне - у вас є бажання шукати свій стиль , свій почерк ... БАжаю успіху !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")