Для чоловіка вік не є уже вважливим,
Бо старість і роки, скупих не виправляють
Та й боягуз, на жаль, не стане вже сміливим
І розуму роки також не добавляють.
Та й сивина , повірте, критеріїв не має.
Чи справжній чоловік ти - не має впливу вік.
Надійним, добродушним і тим, що відчуває,
Повірте, буде хлопчик і може бути дід.
Мужчина - це не статус, послухай тоді друже.
І не в густі щетині, гуляєш холостий.
Мужчина- він у вчинках і тут мені байдуже
Чи є у нього біцепс, і вік його який.
Ваш вірш ніби сповідь дозрілої людини , це ваші думки , чи просто ви десь їх виписали ... Бо якщо так , це добре , бо в людині головне - не вір , а яка вона є Людина ! ( з великої букви ) але нажаль жінки , в більшості думають лише про багатого чоловіка , а любов , душа , це другорядне , для декого ще має значення секс , а що в душі , які думки , помисли ... нажаль часто забувається ... Може тому світ все більше стає пустий і облудний ... Цікаво з вами спілкуватися !
Життя диктує мені теми. Тому всі вірші це життєві ситуації. На жаль, або на щастя я не належу до вище перерахованої категорії жінок. І впринципі в сучасному світі бути не таким, як всі інколи дуже важко. Мені також цікаво перечитувати ваші твори і відгуки на мої вірші. Дуже дякую за візит
Бути індивідуомом , яскравою чи просто "окремішою" від інших особистостей дуже важко , бо можна мало знайти людей які розуміють тебе , шукати індивідуалізм в творчості - ще важче , бо навколо багато заздрізників , і тих хто не хочуть зрозуміти , або стараються підставити ноги , добре що у нас таких на сайті зараз немає ! Шукайте свій шлях - це цікаво , хоча дуже важко , повірте... А пропагування істин - це і моє кредо !
Цікаві роздуми! Я завжди вірила і вірю зараз, вік стосується тіла, а це є хата для душі. Душа не відчуває старості. Любов , якщо вона правдива, не старіє!
Дякую за підтримку Я більше хотів на зміст звернути увагу... Чи може хлопчик щось судити Про ті високі почуття Які потрібно ПЕРЕЖИТИ На те і дано нам ЖИТТЯ...
дякую Чи може матір зрадити дитину? Чи може матір роздавити серце? Чи може біль оту всю - неймовірну Відчути хлопчик, зможе? - ні напевно! Чи може дід чекати на "Молоза"* Чи легко вірити Йому у чудо? Він серцем відчуває - "де загроза" А хлопчик довіряє всьому люду...
Дуже вдячна вам за римовані дебати. Мені не має за що на вас ображатися. Було приємним з вами спілкування
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")