Збірка – весняні дні і в осені бувають "нема консенсусу в душі "
нема консенсусу в душі давно там зміни відбулися ми вільні стали , не раби герої в нас перевелися ?! нема прозорості в брехні тюремний день упав у душу чи ж ладні кланятись усім хто став на троні непорушно… ???
Я глибоко віруюча людина , і вірю - що все можна виправити , але не всі можуть і хочуть це , і це біда людей , а решта - це наша позиція , це пошук слова , яке будує душу , а не руйнує її , це Слово - яке шукає підходу навіть до ворогів , може через рік , може і набагато довше...
Останім часом, помітила таку тенденцію, що усі хто на тронах дійсно, після отриманої посади, стають непорушними. Свобода людини понад все, тому не варто поклонятись всім блазням, що на верху. Цікаві у Вас вийшли роздуми.
Людина вільна тоді , коли вона говорить правду , в першу чергу собі , людина вільна тоді , коли вона розуміє і бореться проти неправди , коли мовчить вона раб , а українці , ще на межі , в більшості своїй , між волею і рабством , в мене вибору не було - я себе рахую рабом тільки Божим , тому для мене влада - не Бог , а це вже визволення від влади...
недосказаність - річ хороша, але в даному випадку Ви чіпаєте одне, друге і третє, а читач нехай додумує, що саме малося на увазі. Це би все якось зв"язати, бо виходить трохи сумбур. Моє шанування!
Філософія - це своєрідно прихований сумбур , релігія - це філософія Бога , переказата людьми , і часто по своєму , життя - це впорядкований хаос , і хто з нас скаже де справжній порядок , бо тут на землі я його не бачу , тому такі і думки ...
Часто логіка в нелогіці , як один мудрий сказав - війна нам логічно каже про мир , і на війні ми розуміємо вартість миру , хоча логіки тут нема = як війна може казати про мир ...
Але головне що я добився - це роздуми над глибиною СЛОВА , саме слово говорить про себе , ви читали українських поетів ньюйорксьої групи - там дуже часто кожен рядок не звязатий , як ніби здається , з минулим , але задуматись глибше - то все можна звязати , думка яка на поверхні сама по собі вже не цікава - бо ясна , для мене важливе , прихований зміст , а ще краще коли він на дуже великій глибині !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")