А що ж робити? Віддати Батьківщину, аби добрим бути! Думаю ,що таки треба обстоювати своє. І коли тобі роблять прикрість, не ховай голову в пісок! Згідна з тим, що треба завжди бути самим собою!
Злободено! Але , яка ж у нас демократія, коли народ перестав бути носієм влади?!Йому відведена роль овечок, котрих привели на жертвенник майдану та роль гарматного м*яса.Склалось таке враження, що нинішня влада хоче на тій війні знищити найбіль свідомих патріотів, котрі могли б їй протистояти, коротше кажучи, прийти і викинути їх геть з кабінетів.Тому й вигідна ця війна Кремлю та Києву, тому й приховуються справжні людські втрати.А хто з владою не згоден,- той агент кремля.Ось так нас скручують в баранячий ріг.Чому повстав "АЙДАР" , Котрий уже насьогодні розформували?
Так, народ не знає що таке демократія і де іі треба використовувати.. народ не розуміє хто є власником у державі і які у нього права... Щось всі завжди негативно ставляться до Президента.. Можливо проблема у народові?.. Дякую за комент , пане Олесе...
Справжня демократія - це дієвий вплив народу на владу , а там - ми нічого немаємо і не можемо на ніщо впливати , невже треба щоденно свтворювати нові Майдани ?!
цікавитися нас примушують , а ми , здебільшого більшість людей , на це не звертають увагу , і знов і знов нарікають на інших , хоча самі часто не бажають нічого конктретного робити , а головне - влада - це відповідальність , яку ніхто на себе не хоче брати !
Я думаю, що проблема нашої демократії дуже глибока. Дехто навіть вважає що краще вже була б якась монархія чи диктатура (в межах розумного), ніж вільна демократія, проте наш народ з давніх-давен виборював собі свободу і хочеться вірити, що скоро прокинеться віковічна мудрість і ми заживем...
У мене таке відчуття, що наш народ вертається на свої минулі помилки... Все повторюється, бо не доводимо свої дії і цілі до кінця... Дякую за коментар, пане Укране...
Демократія - це коли ти вільний. У слові й дії. А над тобою тільки закон. Нам до того ще далеко, але хоча б мріяти про те варто. Бо як не мріяти, то й не сягнути.
Можливо не змінюється, а повторюється.... Дякую , що завітали, пані Катерино
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")