немає див ?! чудес немає !? є руки , є любов в житті життя подальше посилає вічне питання – йти ? не йти ? .. й куди іти і вийшли звідки ((куди прийдемо , у житті)) чи ж до коханочки сусідки чи стане легше на душі ?.. в море науки зазирнути у філософію землі ? чи все на світі обминути і йти…і йти…подалі йти…
Дякую що відвідали , ваші материнські слова завжди для душі , хоч деколи радісні , деколи й гіркі , але це добре , бо я , наприклад , завжди з радістю чекаю ваших відвідин , але треба ще підримувати і інших , хоча розумію , деколи час...
"Немає див?! Чудес немає?!" - у цих знаках запитання й оклику чи й не вся суть. Ми в сумнівах, ми в роздумах - отже живемо, отже, є диво на землі, наше життя. Хоча в той же час ми те диво маємо створити самі,своїм розумом і тим, що ми несемо по житті у своїй душі.
Дякую за дуже уважну прочитаність , зараз дуже важко знайти таких людей які стараються знайти в кожному слові глибину думки , часто заплутаність зовні , але зате в душі думки мабуть вся суть , ЩИРЕ ДЯКУЮ !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")