Шукаю слова!
У мотлосі мовчань і криків,
Підозр, вагань, проклять і штриків,
Сховалося. Воно ж важне ,
Оте словечко лиш одне,
Без нього смерть, нема віднови,
Засне усе!
Душі основа!
Те перше слово!
Алфа, омеґа, тиша, гомін,
Ось бризки сонця, перший промінь,
Він і вона, Господній рай,
Листок кленовий, урожай..
І перший гріх, той тіла зов ,
Був прощений.
Тріюмф -ЛЮБОВ!
|