Та куди ж ви друзі, ще побудьте в хаті!
Так пустіють крісла при моїм столі,
Пісня замовкає, а журба крилата,
Забирає друзів в дальнії світи.
Спогади лишились і ваш сміх ще й досі ,
Пророста барвінком в мене під вікном,
Завжди так весною, освіжають роси ,
Часом заговорять , заплету вінком.
Не відходьте друзі! Сумно стає в хаті!
Зі старих альбомів линуть голоси ,
Усмішки , обійми, і слова крилаті,
Все ще повертають пройдені часи!
Новий Рік надходить! З ким піднять бoкали?
Як відчуть обійми, радості привіт,
Подивлюсь в альбоми, Ви колись казали
- Випиймо за щастя ! Ваш сповню завіт!
|