Життя – розраховано На роздільність : На двоє – Чоловіка і жінку ; На двоє – Він і вона ; На двоє – Життя і смерть . А що поза межами – Самотність … Юрба … Невідомість… А може це все і є Життя…
ТАК,МИ МАЄМ ЖИТТЯ І СМЕРТЬ,ТА МИ МАЄМ ВИБІР.МИ МАЄМО ВОЛЮ,І МИ МАЄМО РОЗУМ,ТОЖ ДИВІМСЯ КУДИ МИ ЙДЕМО,СМЕРТЬ (ТАК ГОВОРИТЬ БІБЛІЯ) НЕ СТРАШНА ПЕРША,ТОБТО ТІЛЕСНА,ТРЕБА БОЯТИСЯ СМЕРТІ ДУШЕВНОЇ.БО ТА СМЕРТЬ НАЗАВЖДИ,А ТІЛЕСНА ТІЛЬКИ ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ. БАЖАЮ ВАМ ЖИТИ ДОВГО І ЩАСЛИВО, І НЕ ВМЕРТИ ДУШЕВНО.
Життя складається із всяких дрібниць: де є двоє, а де хтось один; де самотність, а де волає юрба; де ніч і день; де чорне і біле; де добро і зло... І все це - наша невідомість, яка немає меж...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")