У кожного в житті Є свої мірки для життя І свої нірки Де сховатися спроможні І власна самота Що давить Може й гне Чи визволення В радості Бути з народом Пласкі слова Плазують тільки болем І сльози кояться З під ніг життя Ми в ліжку Бо зима А ми занадто кволі Спимо у різні сни Йдучи у темноті Лиш кроки в ніч Слова ніби магічні Кличуть брехати Визначений світ Як зазомбовані Й усе проблематично Повно кімнат А для життя – Нема…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")