Прослухати у авторському виконанні можна тут:
http://www.chitalnya.ru/work/1497947/
Ніби привиди саду, гілки
Виступають у темній одежі...
Мов би привиди часу, роки
Все відходять собі у безмежжя...
Ось і осінь уже за поріг
Свій останній листок вигрібає,
Я дивлюсь, як над долею сніг
Уже перший, липкий, пролітає.
Якось холодно. Зимно... Топлю.
Я топлю у собі, щоб зігрітись,
Щоб відчути всім серцем: люблю
І цей час, й ці оголені віти,
І цю осінь, що знову іде,
І цей сніг, що у косах біліє...
Я життя люблю саме за те,
Що ми з ним отак разом теплієм...
|