Життя - кіно моє. Дивлюся.
Хтось крутить стрічку: дні, літа...
Живі картини... Люди в русі...
Усе так швидко проліта.
Глядач чекає світле "завтра",
Те, що під надписом:"Мабуть"
І знати хоче, що за кадром,
Бо й там життя вбачає суть.
А зазирнути не вдається
У неземную таїну,
Та у людей душа є й серце,
Що віднаходять глибину.
Присутність Бога на екрані
Відчути можемо лишень,
Та Він у чистому бажанні:
Зробити казкою цей день...
Це Він кіно приємно крутить!
Під кожним кадром свій читець...
А я жду надпис: "Далі буде"
Замість вже звичного "Кінець"...