I знову сонечко зійшло,
Знов засвітило у вікно,
Стрічаймо день, скінчилась ніч,
Хай ллється щастя нам навстріч!
Бо кожний день це Бога дар,
Іскра ідей, розпалюй жар,
Не марнотрать ,твори і дій,
Не трать безділлям пустих мрій.
Всміхнись і пригорни життя,
Віддчуй струмок серцебиття,
Не нарікай, вперед іди,
Будучність твориш тільки ТИ!
|