В такому разі ствимо "Табу" на теми -журавлі, солов`ї, різні птахи, рідні краї, рідні світлиці, різні пори року, калини, дуби, верби, чорнобривці та інші квіти, дитинство, старість, закоханість, розлуки, ..........чекайте, а про що ж писати? Може підкажете?
Ви праві, пишуть про одне і теж: журавлі, калина.... Я не можу пропонувати теми... Можливо, у мене і є теми, але я не буду пропонувати.. по заказу пишуть за гроші... Або , якщо нема про що писати , то пишуть присвяти...
Бездоганно за формою та надзвичайно щиро та глибоко за змістом! Моє щире вітання Вам, землячка! Наталя, цей вірш запросто можна покласти на музику, бо він дуже пісенний. :hands:
Журавлі - Мелодія Віктора Оха, No79Прикріплений файл: 00634032.mp3
Знов летять журавлі понад степом, В далинІ сумне чую кру – кру, Чорні хмари зв`язалися кленом, І журавка знов плаче -помру.
Ой летіть журавлі, повертайте, Батьківщина вас кличе назад, То ж свій край на чужий не міняйте , Вас чекає гніздо своїх хат.
Так і я, повернусь в Україну. Над Дніпром ту стежину знайду, Де стрічала сліди журавлині, І по них я в дитинство пірну.
Ох, ви сни, чародійні, бажані, Сніться,сніться я тут відживу Бо лиш в мріях усе це кохане, Хоч на мить я в душі воскрешу.
І пахучі степи й рідну хату, Я до серця свого притулю, Й тут засну, щоб уже не літати, За далекі моря ,в чужину.
Ой летіть журавлі, повертайте, Батьківщина вас кличе назад, То ж свій край на чужий не міняйте , Вас чекає гніздо своїх хат.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")