Знайомі рядки і переживання до болю знайомі. Сам не раз обдумував.. І будь- хто тут не допоможе - повірте... Ще раз пригададую слова: Самотність - це горе для доброзичливості, справедливе покарання для егоістичності, і.. Найкращий друг для того хто втомився... Бажаю Вам завжди залишатись доброю, чуйною та великолушною Людиною, незважаючи ні на що! Бульте!
Дякую. Але самотність-це не покарання для егоїстичності. Постійно згадуються слова:"Лучше быть самой,чем с кем попало!" Людиною треба бути завжди! А життя на дві душі-це я не про себе. Просто роздуми...
Якщо продають-передають на рівень вище. Ти стаєш сильнішим,розумієш таке,що досі не розумів. І це чудово. Бо без таких ножів неможливо зрозуміти... А найгірше-це коли ти сам живеш на дві душі. І чудово це розумієш. Ось це найгірша мука,від якої немає спасіння,якщо нічого не змінити у своєму житті! Але це також лише урок:і навчитись людина повинна слухати і чути голос своєї душі,і жити за цим голосом. Все в нашому житті лише уроки. Ні гарні,ні пагані. А лише уроки,щоб ми самі ставали кращими і вищими.
Кожному стільки,скільки йому потрібно. І не нам вирішувати,чи доволі але не буду вдаватись у спір. Кожному своє. На стільки,на скільки він може витримати.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")