***
Коли будеш говорити,
що хтось такий солодкий,
аж нудкий,
подумай, який смак маєш ти,
коли торкаєшся до язика щирості?
Бо, знаєш, нудкість легко перебити
квасною краплею цілющого еліксиру,
а чим розбавити відразливий присмак
підступності?
Мовчиш?
Не маєш відповіді?
Не хочеш мати?
Бо не можеш вкусити себе,
та бодай за мізинець...
Чужу тріску видно ліпше,
в той час,
як своя колода заступає чи не весь овид.
Священне Слово доступне кожному
по формі,
але рідко кому
по змісту...
(5.11.15)
|