От на цей вірш захотілося написати відгук! Вірш образний, вдалі метафори, порівняння. Авторка старається дотримуватися форми вірша, кожна фраза продумана. Вітаю, Міро! Чомусь саме тут немає коментарів....
Яка чудова поезія! Нарешті... Дочекалися... РОЗЦВІЛА, ЯК ПАПОРОТЬ У НІЧКУ... і зіграла на одній струні. А коли на двох? Ціни не складемо... Приємно вражений віршем. Успіхів тобі, Мирослава!
Це просто сум і не більше. Так важко, коли втратиш близьку людину. По-справжньому втратиш. Це почуття, а не віршик. І ні до чого метафори і дотримання вірша, коли серце ниє. А друга струна, мабуть, не знайдеться, бо сама не хочу. Боюся впустити, а потім втратити.
О.... Знову погано на душі... Та що ж це таке? Вище ніс!!! Вірш пройнятий почуттям, гарно! Зауваження не пройшли даремно. А щодо другої струни - то всьому час... Буде і у Вас Ваша струна! Безсумнівно буде!!! Успіхів і натхнення! І потрібності іншим, несамотності!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")