Як дитина - беззахисний, - Знову плутаю сліди. Соловей - розбійник, свисни Не для горя та біди! Відбирає в мене сили Лицемірний лиходій. Соловей - розбійник, милий, Розберися з ним хутчій! У твоєму, друже, свисті І відвага, і відчай… Та мовчить зеленолистий У задумі тихий гай. Щоб не виручить поета Ти і думати облиш. Соловей - розбійник, де ти, - Чом як тінь моя мовчиш?..
Люблю уважну, здібну молодь! Чому ж не підказати? Зроблю це із задоволенням. але боюся, що не на таку відповідь ви чекали від мене. Сторінка 42 ВЕЛИКОГО ТЛУМАЧНОГО СЛОВНИКА говорить нам про те, що наголос можна ставити і на А, і на И. Якщо не вірите і немає під рукою подібного видання, яке містить 170000 слів, знайдіть його в бібліотеці. Більш повного в наш час нема. Не буде зайвим для вас мати власний подібний довідник. Особисто я придбав на Петрівці років шість назад по ціні 120гр. Дякую за небайдужість.
І як я забув потішити Катю приємною новиною? А її, виявляється, вже нічим і дивувати. Ну. а з наголосом все гаразд чи ні? Бо зараз по дорозі до Клавдієво заїду в Ірпінь та переконаю її в своїй правоті.
І зміст гарний, і ритміка тонка. Щодо наголосів (тут я помітила два випадки, коли наголос авторський: "беззахисний" та "відчай"), то краще вказувати його в тих словах, які вжито не з традиційним наголосом. Але всім відомо, що в поезії допускається навіть і авторський)) Інколи це навіть цікавіше й ефектніше... Це Ваш, Вікторе, випадок) Вірш сподобався, ставлю "5"! Бажаю наснаги! З повагою, Марія.
День не згаса коли приходить вечір продовжується надією наступна мить
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")