« І день іде, і ніч іде» А в Раді, наче рій гуде, Приймають правку до закону, Як всіх зігнати у загони, Щоби привільно управлятись І за місця не хвилюватись. (Вже вибори на горизонті, То в Раді буде, як на фронті…) А… вже забули можновладці, Як «слон» зробив погоду в «лавці»? Як драпали законодавці І всякі важні виконавці, Не розбираючи дороги, Всі блага кинувши й «барлоги»… То, може, знов зібрати Віче Ти, як гадаєш, чоловіче? І завтра влада, з усім почтом, Країну кине своїм коштом. Ну скільки можна нас дурити? Навіщо зуби нам гострити? Вам довірятимуть мільйони, Як будуть чесними закони.
ГОСПОДИ, ЯК НЕ ЗІЙТИ З РОЗУМУ ВІД ЦИХ "ГРАНДІОЗНИХ" ЗМІН І РЕФОРМ ОФШОРОДЕРЖАТЕЛІВ. У РОБОТІ ПОКИ ЩО ЗМІНИ ТАКІ: У ШАПЦІ ДОКУМЕНТА ЗМІНЮЄТЬСЯ ЙОГО НАЗВА, ЧИ КОД. ТАК СКАЗАТИ, ВІД ЦЬОГО ОДРАЗУ НАСТУПАЄ РАПТОВЕ ПІДНЯТТЯ ЕКОНОМІКИ. І ТАК З ДНЯ НА ДЕНЬ СТВОРЮЮТЬ ВИГЛЯД БУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
Все повторюється . Я колись читав історію і собі так перефразував зміст одного автора - історія така яку ми її творимо , і не треба нарікати що вона настільки то погана чи хороша - історія це ми і наші поступки , і те що коїться навколо частково чи повністю коїться в нашій душі . Коли ми мовчимо - за нас каже влада , а вона каже так щоб нас обдурити , бо ми даємося обдурювати , якщо забагато мовчимо , на те що нас обдурюють , бо допускаємо щоб нас дурили !
Воно і правда; що заслуговуємо, те й маємо. Вихід такий: треба змінюватися самим, щоб навколо нас все змінювалося. Це не видумка чи фантазія - це правда, бо це Вселенський закон, який категорично проти всяких революцій. Революція -це кров, образа і як наслідок помста, а духовна зміна, тобто робота над своїми думками, поступками -це еволюція - мир, праця, єднання і розвиток.Дякую!
Бачите, Лілія, ви працюючі хоч такі зміни чи "реформи" відчуваєте, а ми, прості пенсіонери зі своїми мізерними пенсіями, як ведмеді залягли у сплячку. Ніяких тобі змін. Навколо гробова тиша. Ні в кого неможливо нічого дізнатися чи вияснити, Іван киває на Степана, а Степан на Івана. Таке враження, що в нас взагалі безвладдя. Кажуть, що скоро випадуть великі сніги, то ми тоді точно лапку смоктати будемо. Дякую за коментар!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")