Мій сад –
Плоди думок душі .
А моя нива -
Посіяні слова життя .
Змія – це гад
Із жалом на землі ,
Спокусою і своїм дивом
Виштовхує з душі життя .
А тіло - …
Тіло досі не правдиве .
Жалом – брехня в житті ,
Присіли .
І навпочіпки сидимо .
А що в душі -
Немає встати більше сили .
--17—10—2013—08—31—43—
|