КРОК
Усе міняється …
На світі повно змін !
На місці не стоїть ніщо .
Знецінення життя старого у душі ,
Зло викидай -
В смітті воно !
У перетворенні
Живе усе живе
Життям оцінюється час .
І будь уважним ти
Сьогодні ще ідеш
А завтра ...
Зліт у небеса ...
То ж зрозумій життя
Цей час собі відкрий
Щоденний шлях і світ думок
Живи свій власний крок
Й любовю обігрій
Щоб мудрістю ступати крок
Не май для себе час
Бо для небес твій строк
Оновлення вже зве в політ .
Любовю зміцнюй для краси
твій кожний крок
Твій вічний день краси -
в душі !
Ів-анн Львівський .Бібрка.
11.03.2015. -- 22.06.2017
|