Це знову сон. Чи казка? Гроші ніколи не вирішують проблем, вони тільки відсувають їх у тінь. А проблеми мають здатність розростатися... Багато жінок допускаються непоправних помилок такою реакцією на подарунки. Чоловік лише з великої любові дарує квіти, куплені на останні гривні. Його варто підтримати, обцілувати... А наступного дня він заробить набагато більше, бо не буде відчувати себе приниженим і ображеним. А вірш загалом гарний, багатий. От тільки слово "тварюко" якось аж надто ріже вуха. Ні! Не вуха - ріже серце...
Тварюку забереш і буде гарний вірш. Іванна, прочитав його з задоволенням. Молодець. Гроші дуже часто вирішують проблеми. Навіть дуже. Вони також і приносять їх. Мабуть не вміємо ними користуватися. Якщо людина за останні гривні купить квіти, щоб порадувалася дружина...........коли спить голодна дитина...............Я буду на боці цієї жінки, яка його образить і принизить. Тим більше, вона не зможе порадіти, у неї другі думки в такі хвилини. А ми чоловіки даруємо квіти не тільки з великої любові. З великої зради також щедрі на подарунки. Великі помилки стараємося згладити великими подарунками і звичайно квітами.
в усьому день нормальний але коли забагато тіні ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")