Душа від ніжності аж плаче
Немає сліз , вони в дощах ;
Мов омовіння днів прийдешніх
У днях що в чистості ідуть .
Спішу я дихати весною
Іти життям що так біжить ,
Ніби ріка що увільнилась
Від цих льодів
Що страх скував .
Ів-анн Львівський . Бібрка.
04.03.2015.
|