Читаючи що мить життя своє,
Слюнявим пальцем не брудніть ,
Не підглядайте й нишком у чуже,
Чи й в думці навіть не судіть...
Написане життя лише одно -
У кожному є власні сторінки,
Якщо і справді падаєш на дно,
Не виправиш уже ані строки...
Перечитать спочатку не дано,
Не нищіть й зжовклі сторінки,
Бо кожна закарбує все одно,
Залишиш що насправді на віки...
Не вирвати безслідно ні одну,
Та палітурку непомітно не знімеш,
Нову не поміняти й на брудну,
Якщо й такий шукаєш новий сенс...
#поезія_Іванна_Осос
04.02.2020
|