ЖИТТЄВІ ЛАБІРИНТИ У кожного свої життєві лабіринти – Хто стрімко вгору йде, а хто униз… Спішім важливі упіймать моменти, Адже життя – це не простий каприз…
Коли Господь тебе угору піднімає, Шануй усіх, що твій встеляють путь, Бо, може, нині твій шлях гору подолає, А завтра і тобі вже руку подадуть…
У кожного свої життєві лабіринти – Одним простіші, іншим надскладні… Чомусь так Небо закрутило коловерти, Гріхи, мабуть, щоб очищати на путі…
То ж вибравши свого життя дорогу, Прямую завжди без ниття і нарікань, Якщо таке, чомусь, угодно Богу, Готова, мабуть, й до нових страждань…
У кожного свої життєві лабіринти – То ж йду смиренно крізь свої роки, Хоч не знайшла свого буття івенти, Не забуваю іншим подавать руки!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 988 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")