І ЗНОВУ ОСІНЬ… І знову Осінь...знов Медовий Спас Вже холодом повіяло і в серце Зібравши овочів і фруктів про запас, Не забуваймо і про щирості відерце...
Мішечок щастя, щоб у кожен дім Та цілу скриню фарту та удачі Ще й позитиву більше й почуттів, Не заготовлять, мабуть, лиш ледачі.
Бджолиний рій роївся щоб й в ділах, Дитячим сміхом сповнені кімнати, Достатку більше і в будинках, і хатах, Щоб й дітям старт могли життєвий дати.
Ще заготуймо більше Віри на добро, Любові, щирого Кохання і Надії, Щоб і лихе скоріш забутися змогло, А в душах зародились нові мрії.
Комори розуму та мудрості зерна, Аби ми в старості ніколи не блудили, Щоб й люту зиму пережить змогла Вся Україна від родини до родини.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")