ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ 2020
ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ- 2020
Чи перше вересня…двадцяте?
Мені сьогодні все одно,
Хоча у когось, мабуть, свято,
Я ж не святкую вже давно…
Не бачу сенсу святкувати
Й учителям сьогодні день,
Як коням, що впряглись орати,
Святковим об ’ явити день…
Сьогодні «вірусні лінійки»
Збирають в школах там і тут –
Комусь востаннє «перший дзвоник»,
А інших в перший клас ведуть…
У кожній школі йдуть розмови,
Бо друзі бачились давно –
Не плавали з весни в басейнах
Й давно ходили у кіно…
У кого як минуло літо,
Хто море бачив, а хто ні,
Спортзали досі ще закрито,
Й гуляння в парках ще не ті…
Чи квіти хтось залишив вдома,
Хтось ранцем ще не похваливсь,
Розказують, що було вчора
Й як дистанційно хто учивсь…
Святкові банти та спіднички
Чи й вишиванки одягли,
Школярочки біжать сестрички…
Та ніби в «фраках», хлопці-козаки…
Батьки пишаються сьогодні
І першачком, й випускником,
Бо підросли сини і доні –
Науку «гризти» щоб гуртом…
Чи перше вересня…двадцяте?
Мені сьогодні все одно,
А хто святкує..? щоб багатство
Воно вам й радість принесло!
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
1.09.2020
Додав: Lilafea (01.09.2020)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1055 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА