КЛЮЧІ ВІД ДОЛІ
КЛЮЧІ ВІД ДОЛІ
З Небес даровано Ключі від Долі,
У кожного вони, мабуть, свої –
Ключ Віри, і Надії, і Любові
Далеко десь заховані в душі…
Якщо й перегорять мої бажання,
Чи павутинням долю міцно обплете,
Та в серці ще залишиться Кохання,
Що в парі з Вірою Любов мою веде…
Надії справді вже ніколи не згоріти,
Дарований бо їй найдовший вік,
Якщо ми навіть вже давно не діти,
Та в снах казковий вберігаєм світ…
У кожного свої Ключі від Долі,
Що доти не ржавіють у руках,
Допоки Віри сповнені доволі,
Й Надією в Любові стелим шлях.
Кохання доки багряніючі серпанки,
В вінки бажань ще трепетно плетем,
То ключ потрійний, що неволить Долю,
Ми розсекретим та до Бога віднесем…
Несу смиренно я свої Ключі від Долі,
Вони мої, якщо насправді й не святі…
Життям пройду, геть викисшим до крові,
Хоча в долоні болем в ’ їлись ці Ключі…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
7 .09.2020
Додав: Lilafea (07.09.2020)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 984 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА