Бурхлива осінь.
Прийшла до нас бурхлива осінь І всі екрани вже горять Брехнею, що буяє досі, Де ще живе совкова рать. А їх у нас не так і мало… Як прапори перехідні Сидять у Раді тихо, в*яло Рахують в статках не нулі. А на екранах інше чудо. Тут всі веселі, молоді, Та тільки де не глянь - скрізь « юди» Нема подій, а лиш подІл. Усе уміють, і все знають. Як жити правильно, як –ні І, лиш на брехні налягають, Аж остогидло це мені. Вже явно рвуться всі до влади; Червоні, білі і прямі, І в цьому їм нема завади, Собі вони всі на умі . Для них - ніякої управи. Йдуть паничами по землі Заводи, бізнес, пароплави - Усе окутано в імлі. Яка ж тоді державі користь Від цих амбіцій і брехні? Де є повага, де є совість Тоді, як Схід наш у вогні? Бо хто це вогнище роздмухав І до ворожки не ходи… Хто Янека і братців слухав, І досі заміта сліди??? Та хай собі живуть, як знають, Лиш не у владі – хай їм грець. Хай краще владу поважають, А не пророчать їй кінець. А за вікном буяє осінь. У гронах спіє шардоне… Шукають вже в світах відношень, А ми торочим про земне.
Додав: Asedo1949 (11.09.2020)
| Автор: © Катерина Чумак.
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1152 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА