ВЕСЬ СВІТ В РУКАХ Весь Світ в руках – це не можливо, Бо навіть власний обпікає часто так, Фортуна, як життям би не крутила, Та Бог розверне, правильніше як…
Ми як піщинки в Всесвіту польоті, Й своїм життям не власні управлять. Пророцтва звук у кожній новій ноті, Які Господь зуміє вчасно прошептать…
На Колесі Життєвому мандруєм, Хоч Світ й без нас кудись летить… Якщо ж Всевишнього не чуєм – Життя тоді пуста, даремна мить.
У кожного в житті є перевали, Де спокій, а чи тихий водопад, Життєве Колесо не має влади, Якщо буття нікчемне, невпопад…
Усе в житті для чогось задум має, Не наш, можливо, але в Небесах – Душа й в зачатті миті не впіймає, Якщо відчує невимовний страх…
Ми тут сьогодні, бо це Божа Воля Й лише для Нього ми повинні жить, Бо навіть промінь, що на підвіконні, Не просто так з Небес туди спішить…
У кожного в житті свої турботи, Одні, невдячні злидні, хоч в шовках, А інший рулить й не збавляє обороти, Бо свій в житті шукає справжній шлях.
На Волю Божу покладає завжди віру, Але ніколи просто з течією не пливе, Бо лиш того Господь прийме офіру, Хто наріканнями ніколи не живе…
Весь Світ в руках – це не можливо! Тож научімось управлять своїм – Вогонь душі підтримуймо сміливо, Допоки день останній не згорів!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")