ОСІННІЙ СНІГ
ОСІННІЙ СНІГ
Осінній знову ранній сніг,
Такий холодний і гарячий,
У душу килимом проліг,
Мов почуття оті, юначі…
Як біла ковдра на бурштин,
Ніжний баґряново-осінній,
Вплітається узором в тин,
А на душі проляже тінню…
Осінній знову ранній сніг,
Там, за вікном не на папері,
Вкриває чорноту доріг,
Й Зима вже стукає у двері…
Не дочекалась знов Зима
Календаря, щоб панувати,
Нам геть зіпсула листопад,
Мов й Осінь кинула за ґрати…
Осінній знову ранній сніг,
Для радості, а чи не дуже
Ще листопад припав до ніг,
Бо до Зими йому байдуже…
Для чого нам осінній сніг
Його нам й взимку забагато,
Навіщо нині вже Зима,
Якщо ще не зимове Свято..?
Осінній знову ранній сніг,
Хмарини витрясли відерце,
Неначе струм в душі пробіг,
В відкрите щастю кожне серце…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
1 7 .11.2020
Додав: Lilafea (17.11.2020)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1087 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА